Podnikatelská půjčka je pomocí bez složité administrativy

Známe to všichni, papírování zabere značnou porci času, přitom bychom potřebovali dokončit ještě tolik dalších věcí. S moderní půjčkou určenou OSVČ je ale všechno jiné, vyřízení je bezodkladné a nemusíte kvůli němu nikam vážit cestu. Postačí totiž vyplnit krátký online formulář, s nímž o tento úvěr formálně požádáte. Fronty, čekání, obtížná administrativa, se kterou pomůže jen zkušený účetní, to vše může zůstat stranou. Jednoduché řešení i pro začátečníky, jimž banka vůbec nechce vyhovět.

Až dvacet tisícovek bez dalších otázek

Konkrétní důvody není nutné vysvětlovat, což určitě potěší všechny zájemce, kteří na peníze spěchají a neradi by podstupovali dlouhé telefonáty nebo dokonce rozhovory na pobočkách mezi čtyřma očima s přiděleným makléřem. Naopak, podnikatelská půjčka je velmi jednoduchá a vyřídíte ji už za několik málo minut. Poskytovatel rozhodně nechystá žádný obsáhlý dotazník, půjde jen o základní ověření totožnosti žadatele, který doloží platné IČ – a dokáže tedy, že aktivně podniká. A jak jsou nastavené konkrétní mantinely úvěru?

  • 5 000 Kč je nejnižší částka, o které lze jednat. Jestli poslouží na elektroniku nebo kancelářské křeslo, je už samozřejmě jen na vás. Nemusíte své důvody nijak vysvětlovat, a to ani zpětně.
  • 20 000 Kč je maximum. Rozmyslete si proto, co přesně nakoupíte a pak už jen požádejte o částku, která by vám pak na takový nákup měla určitě stačit. Jednoduché a účinné, že?
  • Lhůta splatnosti může mít několik různých podob. Začíná přitom na 7 a končí na 30 dnech.

Bez dlouhého čekání a formalit

Všechno půjde hladce, půjčky pro začínající podnikatele jsou výborně dostupné bez ohledu na to, v jakém oboru jste se právě rozhodli začít. Máte také naprostou svobodu, pokud jde o konkrétní využití financí. Investice do vybavení, zaplacení pojistného, ale také reklama, kterou každý OSVČ na startu kariéry potřebuje snad nejvíce.

Napsat komentář