Skluzavky a dětská hřiště, kde si děti přijdou na své

U dětí bychom měli od jejich útlého věku podporovat pohybové aktivity a pobyt na čerstvém vzduchu. Skvělou příležitostí, jak jim venkovní pohyb zpříjemnit, je dětské hřiště plné herních prvků, skluzavky nevyjímaje. Děti se zde skutečně vyřádí. Uvidíte, že největším problémem bude dostat je domů.

Vlastní hřiště = splněný dětský sen

V poslední době je čím dál větším hitem postavení hřiště na vlastní zahradě. Ve většině případů se neobejde bez skluzavky, neboť na ní se užije nejvíce zábavy. Kromě toho podporuje motoriku, rovnováhu, koordinaci pohybů a posiluje pohybovou soustavu. Na co se při pořizování dětského hřiště a skluzavky zaměřit? V první řadě by vás měly zajímat bezpečnost a kvalitní zpracování. Výrobce by se měl prokázat certifikátem kvality a dodržením bezpečnostních norem. Pozornost věnujte i zemi původu. Vsaďte raději na prověřené výrobce, kteří si za kvalitou svých produktů stojí.

Pro báječné chvíle na zahradě

Děti milují dětské domečky. Máte-li na zahradě dostatek prostoru, určitě jim je dopřejte, protože si v nich vyhrají opravdu všichni. Možností se nabízí celá řada. Buď pořídíte domeček samostatný, v němž mohou děti klidně v létě přespat, nebo může být součástí herní sestavy. Co se týká dalších zábavných prvků, nezapomeňte na houpačky, šplhací lana a provazové žebříky.

Montáž zvládnete levou zadní

Dětské hřiště má předvrtané a částečně smontované dřevěné díly, tudíž sestavu zvládnete dle její složitosti za 1-4 hodiny sestavit úplně sami. Spoje jsou řešeny pomocí kvalitních vrutů, proto se oproti sponkám a hřebíkům neuvolňují, drží velice pevně. Použití kvalitního materiálu zaručuje dlouholetou životnost bez nutnosti větší údržby. Zalíbil se vám nějaký herní prvek navíc? Díky variabilitě ho bez potíží můžete připojit k vaší stávající herní soustavě.

1 thought on “Skluzavky a dětská hřiště, kde si děti přijdou na své”

Napsat komentář