Pořiďte si krásné diáře od českého výrobce a proměňte plánování v radost

Čas je vzácný a správně si rozvrhnout pracovní úkoly i volné chvíle si často žádá důkladné plánování. V dnešním moderním světě, kdy je produktivita skloňována všemi pády, se bez pořádného diáře již téměř neobejdete. Podívejte se na nabídku krásných diářů různých typů od českého výrobce. 

Pro plánování na týden a na každý den

Pro ty, kteří si rádi rozplánují téměř každý den na hodiny, je nejlepší volbou denní diář. Jedna stránka vyhrazená pro každý den nabízí dostatek prostoru pro poznamenání všeho důležitého. V případě, že si vystačíte s poznamenáním pár úkolů, hodí se týdenní diář. Pokud se věnujete více věcem, případně máte různé projekty, může být dobrou strategií pořízení několika diářů, které budou tematicky oddělené. 

Různé velikosti diářů

Dalším kritériem pro výběr perfektního diáře je vhodná velikost. Pro neustálé nošení při sobě je nejlepší variantou malý a skladný diář A6. Na druhou stranu více informací a úkolů si zapíšete do větší verze v podobědiáře A5. Kromě velikosti záleží také na vzhledu, protože jde o předmět, který používáte víceméně celý rok. Zvolte si kvalitní zpracování a desky podle svého stylu. S krásným diářem bude plánování ještě o něco příjemnější a pohodlnější, takže si každý den prožijete opravdu naplno a zlepšíte svou výkonnost. 

Výhodné nabídky pro firmy

Kvalitní diáře od českého výrobce Helma mají již více než dvacet let tradice. Využijte výhodné akce pro letošní rok a objednejte krásné diáře do své firmy se slevou minimálně 20 %. Pokud si chcete objednat jeden či méně kusů diářů, je pro vás připravena doprava zdarma již od částky 365 korun. To jsou ideální podmínky pro nejlepší start do dalšího roku, kdy budete mít plánování a tím pádem i svou práci plně pod kontrolou se vším všudy. 

Napsat komentář