Bio nádobí, které neničí životní prostředí? Zkuste nádobí z cukrové třtiny a kelímky z bio plastu

Brčka ze slámy

Prodejci rychlého občerstvení, zejména ti velcí a nadnárodní, jsou příliš na očích, než aby mohli ignorovat kritiku za to, jakou za sebou zanechávají „uhlíkovou stopu“. A tak otočili a z nuceného přechodu na ekologické či bio nádobí udělali svůj marketingový tah. Pusťte se do toho i vy. Ať již máte malé občerstvení, pořádáte nějakou akci s pohoštěním, nebo třeba doma na zahradě odmítáte ohrozit svůj drahý jídelní servis, a proto používáte jednorázové nádobí. Sáhněte po ekologickém nádobí a příborech.

Bio nádobí a bio příbory z Jarico

Dobré je si uvědomit, že žádný jednorázový obal není ekologický, vždy je ale lepší, aby byl biologicky odbouratelný. Firma Jarico dodává bio nádobí a bio příbory, které obstojí jak po stránce ochrany životního prostředí, tak i pokud jde o design těchto výrobků. Firma dodává nádobí z cukrové třtiny, nádobí a příbory ze dřeva, kelímky na nápoje z bio plastu, bio kompostovatelné kelímky, bio boxy na jídlo a bio příbory, včetně ekologických brček.

Když je ekologie současně designem

Na nádobí a příborech z Jarico je vidět, že ekologie dokáže nabídnout současně zajímavý design vašemu servírování. Typickým příkladem jsou například fingerfood misky. Mají atraktivní design dřevěné lodičky a hodí se k celé řadě pokrmů. Vidličky snadno nahradí bambusová napichovátka, plastová brčka ta ze slámy (už nám alespoň dojde, proč se jim říká slámky).

Místo ropy cukrová třtina

Zajímavým artiklem jsou menu boxy z cukrové třtiny. Na první pohled je od těch plastových či polystyrénových nepoznáte. Vyrábí se přitom z cukrové třtiny a jsou proto ekologické a biologicky odbouratelné.

Jarico – maloobchod a velkoobchod s obalovými materiály

Firma Jarico dodává obalové materiály širokému spektru zákazníků již od roku 1994. Sortiment navíc obsahuje i čisticí a hygienické potřeby. Firma prodává potravinářské a gastro obaly, včetně bio gastro obalů, dále dárkové i průmyslové obalové materiály. Skladem, a tedy ihned k dodání, má firma 99 % svého sortimentu. Nakoupit jej lze i přes e-shop.

Napsat komentář