Stil – školní batohy, které baví děti i jejich rodiče

školní batohy

Vybrat školní batoh není jen tak. Nechat výběr na dětech? Jen si to představte. Jednu chvíli milují nade vše pohádkovou postavičku a chtějí ji mít na všem, co berou za své. Takže jim pořídíte školní batoh, ze kterého nadšení. Za nějakou dobu pak šílí z toho, že ten batoh musí nosit. Děti rostou a mění se. Kvalitní batoh se dětem musí přizpůsobit. Design batohu by měl bavit dlouhodobě, měl by být nápaditý, ale neměl by časem unavit. Tak vidí design batohů český výrobce Stil, který se na českém trhu za více než 20 let působení etabloval mezi špičku. Nejde však jen o vzhled batohu.

Kvalita především

Líbivý design, rozumná cena a vysoká kvalita. Tak lze popsat základní parametry produktů Stil, mezi kterými nechybí školní aktovky pro prvňáčkyškolní batohy pro 2. stupeň, ani studentské batohy. Nabídka je pestrá a široká, přesto všechny batohy Stil spojuje jedna vlastnost – nízká hmotnost. Nosit batoh na zádech každý den do školy a ze školy je pro záda velká zátěž, navíc žádný školák či student nenosí batoh pochopitelně prázdný. Náplň batohu představuje velký nápor na záda a kosterní systém, který se teprve vyvíjí. Je nanejvýš důležité, aby batoh svou hmotností dítě ještě více nezatěžoval. Současně musí mít dostatečnou nosnost a pevnost.

Komfort a funkčnost

Kvalitní provedení batohu definuje i ergonomické tvarování a polstrování. Propracovaný design zaručí, že školní či studentský batoh nebude nikde tlačit a pomůže rozložit váhu náplně tak, aby docházelo k co nejmenšímu zatížení zad. Přidejme i praktické členění vnitřního prostoru a tvarově stálé dno z pevného materiálu, které pomáhá udržení pořádku. Navíc odolné zipy a bezpečnostní reflexní prvky. To vše jsou lehké školní batohy Stil. A ještě něco k tomu!

Batohy nejsou všechno!

Školní batohy pro prvňáčky, batohy pro 1. i 2. stupeň, stejně jako studentské batohy doplňují v nabídce Stil také penály, boxy, peněženky, zástěry a další školní potřeby ve stejném designu. Mohou pomoci k tomu, aby chození do školy školáka bavilo. O to přece jde, ne?

Batohy Stil najdete téměř v každém papírnictví. Čekají na vás zpravidla v sekci dárkového balení, ubrousků, blahopřání či párty programu.

Napsat komentář