Kvůli krásnějšímu vzhledu nemusíte pod kudlu

celulitida

Trápíte se nadbytečnými kily, povadlou kůží, otoky nebo třeba vráskami? Myslíte, že nic kromě plastické chirurgie vám už nepomůže? Pak zpozorněte. Estetická medicína umí zázraky pomocí neinvazivních zákroků. Vyhnete se celkové anestezii i pooperačním komplikacím.

Nezaměňujte estetickou medicínu s plastickou chirurgií

Ačkoliv plastická chirurgie stejně jako estetická medicína pomáhá odstraňovat nedostatky těla dané věkem, životním stylem, dědičností nebo třeba v důsledku zranění, rozdíl mezi nimi je obrovský. Estetická medicína totiž nepoužívá skalpel, nýbrž především laser a injekce. Vy se tak nemusíte obávat operace, případných komplikací a zdlouhavé rekonvalescence. I tak vám ale dokáže odstranit vrásky a omladit plet. Zatočí s akné, červenými žilkami či pigmentovými skvrnami. Ubere pěkných pár centimetrů, vymodeluje zadeček, rozproudí lymfatický systém a mnoho dalšího. A víte co? Oproti plastické chirurgii jde jednoznačně o levnější variantu, jak být zase o něco krásnější.

Ach, ta celulitida

Celulitida, nebo chcete-li „pomerančová kůže“, představuje v současnosti estetický problém číslo jedna. Trpí jí jak ženy mladé, tak i starší. Vidět je na nohou, rukách i bocích boubelek, ale i velmi štíhlých dam. Pravidelný pohyb, promazávání drahými „zaručenými“ krémy ani správná životospráva většinou nepomáhají. Co ale zabere určitě, je rozproudit lymfatický systém. O co jde? V těle působí dva systémy – krevní a lymfatický. Jím proudí bezbarvá tekutina, které říkáme lymfa. Zjednodušeně se dá říci, že má za úkol odstraňovat z těla škodliviny, totiž odpadní a toxické látky. Pokud nefunguje správně, dochází k nahromadění těchto látek v určitých částech těla, což se projeví nejen celulitidou, ale i výraznými otoky, sníženou pohyblivostí kloubů a podobně. Lymfodrenážní masáže prostřednictvím tlakové terapie jsou osvědčeným způsobem k odstranění potíží.

Navštivte Health Point v Praze

Lymfodrenážní masáže Praha se v nově otevřeném salonu krásy Health Point provádí pomocí přístroje Lymphastim BTL. Kromě toho si můžete vybrat z množství dalších estetických služeb, po kterých se budete cítit jednoduše báječně.

Napsat komentář