Nechte přejít rodinu na nový zdravější jídelníček v nové kuchyni

Kuchyňská linka BOLERO ČERVENÁ

Rozhodli jste se více zaměřit na zdravou kuchyni? Začněte tím, že z kuchyně uděláte místo, kde vás to skutečně baví, a své rodině nabídněte jídelnu, kde se stane radostí u stolu vaši zdravou kuchyni konzumovat.

Společná snídaně dnes vaši rodinu míjí a večeře se odbude ohřátím koupeného polotovaru nebo rohlíkem s „něčím“? No a společné víkendové obědy? Na střídačku McDonald a KFC? Věřte, že je s tím zapotřebí něco udělat. A mnohdy více, než si myslíte. Těžko ale budete rodinu přesvědčovat o kráse společných zdravých večeří a obědů, když se všichni ke stolu, který dnes máte, ani nevejdete. A ani pro vás nebude „zdravé kouzlení“ v kuchyni potěšením, pokud fungujete s doslova historickou kuchyňskou linkou. Každý druhý den na ní něco upadne a dveře na některých skříňkách jste zavřeli naposledy před několika lety.

Jak začít zdravěji vařit víte. Pojďte si ale tomu uzpůsobit novou kuchyň

V časopisech, na internetu i v různých televizních pořadech vidíme řadu předělávek kuchyní. Ceny rekonstrukcí, které hravě překročí částku 200 000 i 400 000 Kč, jsou skutečně odstrašující. Ale nová kuchyňská linka nemusí stát tolik, co roční příjem vaší rodiny či váš roční plat. Kvalitní a levné kuchyňské linky v mnoha designech nabízí e-shop Nabytek-elegance.cz. Většinou ani nepotřebujeme linkou zastavět polovinu bytu. Věřte, že na vaření stačí mnohem menší plocha kuchyňské linky, než vidíme v časopisech o bydlení. Z velké linky se stává pouze odkladiště neuklizeného nádobí a elektrických spotřebičů, které na lince nepotřebujeme, nebo pro ně umíme najít praktičtější místo.

Jídelna potřebuje kvalitní a dostatečně velký jídelní stůl i pohodlné židle

Další nešvar dnešní doby vidíme u většiny rekonstrukcí kuchyní a obývacích pokojů. Jídelny v podstatě z našich domovů mizí. Jídlo si odbýváme na vyvýšených barových pultech či v obývací části bytu na konferenčním stolku. To rozhodně není motivační místo k tomu, aby si rodina začla vaše nové zdravé delikatesy skutečně vychutnávat. I do vašeho bytu se určitě vejde kvalitní jídelní stůl, který bude dostatečně velký pro celou rodinu.

A v čem spočívá tajemství spokojené rodiny? Není to jen dobré jídlo, ale i pohodlné jídelní židle, ze kterých se rodině nechce vstávat. Kde jinde než u společného stolu dokážeme stmelit celou rodinu.

E-shop Nabytek-elegance.cz nabízí i předpřipravené jídelní sety. Nebudete tak muset dumat, jestli se židle hodí ke stolu a naopak. Vybírat lze ze setů pro čtyři, šest, osm, deset, nebo dokonce pro dvanáct osob. A nechybí ani stále oblíbené rohové sestavy s lavicí.

Napsat komentář