Must have aneb co nesmí chybět ve vašem jarním šatníku

Dámská bomber bunda bez kapuce

Po zimě konečně nastává čas, kdy můžeme odložit těžké kabáty, neforemné bundy a huňaté svetry. S nastupujícím jarem proto protřiďte a provětrejte šatník. Vpusťte do něj svěží vítr i nové trendy. Bez jakých kousků se letos neobejdete, pokud chcete být tzv. in?

Módní bombery

Jarní teploty bývají ještě poměrně nestálé a počasí aprílové – a to nejen v dubnu. Vhod tak rozhodně přijdou lehké bomber bundy, které se staly trendem této sezony. Oblíbíte si je pro jejich univerzálnost, pohodlí i neuvěřitelnou variabilitu. Můžete je totiž nosit na spoustu různých způsobů. Skvěle vypadají v kombinaci s elegantními šaty, něžnou sukní, ale i s kalhotami a košilí. Co se týká barev, prim hrají černá, khaki a tmavě modrá, bát se ale nemusíte ani trochy extravagance – co třeba vyzkoušet bundu s nášivkami? Nebojte se experimentovat a trošku se odvázat, jaro je na takové “pokusy” jako dělané.

Slušivá saka

Jarní šatník můžete oživit také barevným sakem, které krásně rozzáří každý outfit. Zahoďte zažité předsudky, že se jedná o nudnou kancelářskou módu. Je tomu totiž přesně naopak, tento kousek vás promění z obyčejné šedé myšky v opravdovou chic dámu. Obléknout ho můžete jak do práce či na pohovor, tak i na večírek, rande, běhání po nákupech nebo posezení s kamarádkou – stačí ho jen umět správně sladit. Pro tentokrát se rozlučte s oblíbenou černou klasikou a vsaďte na výraznější a veselejší tóny, jako jsou červená, modrá nebo žlutá.

Vzorované kousky

Letošní jaro jasně velí: buďte nepřehlédnutelná. K tomu vám dopomohou nejen pestré barvy, ale také nadčasové vzory. Pruhy, kostky, puntíky či květiny, které se objevují od triček přes halenky až po sukně a šaty. rozhodně upoutají pozornost. Navíc působí romanticky, svěže, něžně a žensky. Investice do nich se vám rozhodně vyplatí, protože z módy určitě nevyjdou, jsou zkrátka nesmrtelné. Tak už víte, pro jaký kousek se do obchodu vydáte?

Napsat komentář