Jaké doplňky stravy vám pomohou v boji s chřipkou a nachlazením?

zdravá strava

První měsíce v roce jsou vždy ve znamení nárůstu chřipkových onemocnění a nachlazení. Chřipková epidemie se týká značného množství populace. Abyste minimalizovali riziko nemoci a měli dostatečnou imunitu, je potřeba dát si pozor na dostatečný přísun vitamínů a dalších látek, které zdravý lidský organismus potřebuje. Ne vždy se to ale daří, proto není na škodu ke klasickému jídelníčku přidat různé doplňky stravy. Existují i takové, které jsou vhodné právě jako prevence vůči chřipkovým onemocněním.

Allicor Super

Allicor Super česnek+vitamin.tbl.60

Doplněk stravy Allicor Super se prodává ve formě tablet. Jde o koncentrovanou sušinu česneku. Jak známo, česnek je jednou z nejzdravějších potravin, s nimiž se můžete setkat. Čerstvý, ale i v podobě sušiny ve formě tablet obsahuje významné množství živin. Kromě jiných látek v něm lze nalézt například vitamín C, vitamín B6, dále pak selen či mangan.

Už naše babičky dobře věděly, že podávání česneku během nachlazení a chřipky dokáže výrazně urychlit uzdravení, a to řádově o několik dní. Česnek navíc posiluje celkovou imunitu člověku. Zmíněný produkt obsahuje vyvážené množství česneku, takže stačí podávat 1 – 2 tablety denně. Velkou výhodou je fakt, že tablety nevyvolávají zápach v ústech, který může někomu vadit při konzumaci čerstvého česneku.

Extra C 500

Extra C 500 s postupným uvolňováním 90 kapslí

Při nachlazení a chřipce je obzvláště důležitý přísun vitamínu C. Kromě ovoce a dalších potravin se hodí užívat přípravek Extra C 500. Každá kapsle tohoto produktu obsahuje 500 mg vitamínu C. Ten se navíc uvolňuje postupně, takže jej organismus dokáže naplno vstřebat.

Tyto a mnohé další doplňky stravy zakoupíte v internetovém obchodě Gigalekarna.cz. V nabídce je několik desítek produktů, které vám mohou pomoci dodat tělu potřebné vitamíny, minerály a další důležité látky, bez nichž se lidský organismus dlouhodobě neobejde.

Napsat komentář