Masáže, které probudí vaši touhu

masáž

Masáž je velmi účinný prostředek, který vaše tělo zhojí, uklidní, vyléčí a uspokojí. Dnes je již masáž velmi oblíbenou metodou uvolnění a odreagování se. Každá masáž je lékem na stres, únavu organismu, bolest hlavy, bolesti svalů a kloubů. A co více? Může vaše tělo přivést ke smyslným zážitkům. Ještě stále nevíte, čím si zpříjemnit konec roku? Nechte si uvolněním napětí ve vašem těle přivodit nečekaně silnou bouři – namasírujete své tělo či intimní partie.

Fyzická rovina masáže

Na fyzické rovině je masírování tělesných partií velmi pozitivní a mocné. Mnoho profesionálů zastává názor, že ovlivňuje většinu lidského organismu. Působí na kůži, podkožní vazivo, klouby a kloubní vazivo, šlachy a jejich pochvy, kosterní svalstvo, mízní systém, dýchací aparát, zažívací trakt a vylučovací systém. A také nepřímo ulehčuje práci srdci.

Ulehčuje také činnost pohlavních orgánů. Chcete probudit svou touhu a vydat se do nevídaných tajů orgasmu? Vyzkoušejte erotické masírování intimních partii, masáž penisu, masáž hráze, anální masáž, masáž prostaty. To vše pomůže uvolnit vaše fyzické napětí, a to celého těla. V současnosti se erotické masáže těší velké oblibě. Díky nim můžete poznávat své tělo a dopřát si vzrušující okamžiky díky profesionálním dotykům. Erotická masáž ve vás vyvolá vlnu vášně a vaše erotogenní zóny se probudí. Probudí se ve vás to spící vášnivé zvíře, které chce čerpat z impulzů vlastního těla a nikdy nemá dost.

Psychická síla masírování

Na psychické rovině masáž tlumí stres a úzkost. Napomáhá většímu uvědomění si těla jako celku. Může též uvolnit množství energie, doposud blokované potlačováním napětí, může vyléčit migrénu a zmírnit bolesti či dokonce dokáže odstranit nespavost. Ale masírování je také jistým druhem psychologické léčby, jelikož doteky vstupují též do vašeho vědomí a do každé buňky vašeho těla.

Masáže erotického duchu také léčí vaše sebevědomí. Uvědomíte si krásu vašeho těla, zažijete vzrušení překračující hranice vašeho poznání. Vaším tělem bude proudit nová životní energie. Budete s celkovou hravou nevázaností znovu objevovat své tělo a tělesné rozkoše.

Například tantrická masáž svých mystickým charakterem sahá daleko za naše vědomí. Může být extra vzrušivá, ale současně jde o masáž s duchovním podtextem, protože při každém doteku pocítíte kus svého já. Oddáte se rádi této starodávné tajuplné metodě masáže a zažijete nejsilnější orgasmus. V čem spočívá erotická tantra masáž? Samozřejmě v masírování celého vašeho těla s použitím vonných olejů, nahřátých ručníků a peříček a pečlivě se zaměřuje také na vaše intimní partie. Dokáže léčit mysl, ale také veškeré bloky vašeho těla – pomůže při depresích, při nedosahování orgasmu, při poruchách erekce, při předčasné ejakulaci a podporuje krevní oběh.

Masáže tedy posunou vaši rovinu tělesných požitků až za nepoznanou touhu dosáhnout všech fyzických i psychických vrcholů. Masáže jsou o poznání sebe sama i o poznání vlastní tělesné energie. Skutečně ve vás probudí touhu a uzdravují a tiší mysl.

Napsat komentář