Využití pro tílka je i v zimě

pracovní oblečení

V letních dnech není nic lepšího, než obléknout tílko. Jednoduchá jednobarevná tílka, tílka s potiskem, rafinovaná tílka… těch není v šatníku nikdy dost. Co s nimi v chladných dnech? Schovat na léto? To by byla škoda. Vynosíte je i v zimě.

Univerzální prvek šatníku

Trika bez rukávů, pouze na ramínka (širší i užší), jsou univerzálním kouskem šatníku. V chladných dnech se totiž hodí jako důmyslná spodní vrstva. Vrstvení zahřeje, a pokud se octnete v teplé místnosti, klidně můžete ostatní vrstvy sundat.

Chytré vrstvení

Vrstvit můžete chytře a s rozmyslem. Kombinace delšího tílka a kratšího trika může vypadat skvěle, když bude tílko vykukovat a barevně outfit oživí. Dámská tílka vezmete pod košili nebo halenku, k džínové bundičce, pod mikinu i pod svetr. U pánů je tomu podobně. Ti by měli dbát na to, zda mají pěkné paže, protože vypracované ruce vypadají v tílku daleko lépe.

Firemní pánská a dámská tílka bez potisku

Využití najdou i firemní dámská nebo pánská tílka. Bývají bez potisku, ten si lze zvolit vlastní – na míru. Reklamní trička a tílka nemusí vypadat nevkusně, klidně se stanou běžným kouskem šatníku. Není třeba ani potisk, jednobarevná tílka se hodí v určitém pracovním prostředí jako stejnokroj a bude v nich pohodlně.

Praktické pracovní oblečení

Na stránce http://www.xfer.cz/pracovni-obleceni seženete jak tílka a trika, tak i košile, pracovní bundy, vesty, košile, polokošile, čepice a další oděvy. Proč za ně platit mnoho, jednobarevné kousky s možností vlastního potisku jsou tím levnější, čím více jich objednáte. Nehodí se pouze pro firmy a jejich zaměstnance, využije je každý.

Firma Xfer má třeba krásné pracovní bundy z praktického materiálu, pohodlného střihu, ve kterých si nebudete připadat jako v pytli či krabici.

Pánská reflexní polokošile Polaris

Napsat komentář