Dětská a sportovní hřiště pro veřejnost

dítě na hřišti

V žádném městě ani na vesnici nesmí chybět parádní dětská hřiště, sportovní multifunkční arény ani šplhací dráhy a minigolf. Když přijde na skate plochy a horolezecké stěny, je zábava zaručena. Zastupitelé obcí a měst by se měli při realizaci obrátit na odborníky, jen tak budou vyřešeny všechny bezpečnostní prvky sportovní plochy. Samozřejmě je nutné myslet také na odpočinkovou zónu, o kterou se postarají mobiliáře.

pískoviště

Království pro nejmenší

Pokud chybí v místě bydliště dětská hřiště, je zle, protože nejmenší obyvatelé potřebují rozvíjet své schopnosti a dovednosti. Pokud se zamyslíte nad modely hracích ploch, zjistíte, že zcela rozdílné parametry mají dětská hřiště pro chlapce a dívenky od 2 – 5 let a sestavy určené dětem od 5 do 12 let. Pro předškoláky jsou určeny produkty, jako jsou klouzačky, houpačky, prolézačky, mini domky a lezecké stěny. Školáci chtějí zažít skutečný adrenalin, proto se nespokojí s miniaturními atrakcemi. Společný jmenovatel obou modelů je však stejný, bezpečnostní sportovní povrch. Velkou oblibu začala mít workoutová hřiště s cvičebními prvky. Nelze popřít jejich užitečnost pro mládež. Veškeré komponenty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a splňují prvky bezpečnosti.

Sport hraje prim

Multifunkční hřiště a skate plochy jsou kapitolou sama o sobě. Stavebnicový systém je k dostání v různých velikostech. Vždy záleží na druhu sportu, který se bude provozovat. Nesmí chybět branky, koše a další vybavení. I zde platí pravidlo jménem bezpečnostní sportovní povrch. Do veřejných prostor neodmyslitelně patří mobiliář, který se postará o elegantní a účelné vybavení parků, městských ploch i pěších zón. Pokud vám v místě bydliště schází jmenované produkty, obraťte se na společnost HAGS PRAHA. Oceníte zkušenosti i rychlost provedení zakázky.

dětské hřistě

 

Napsat komentář