ALLNATURE RAW BIO Drcené kakaové boby 250 g

raw-bio-drcene-kakaove-boby-250-g_14307651[1]

Kakaové boby drcené v BIO a RAW kvalitě – dopřejte si tuto superpotravinu s celou řadou nutričně hodnotných látek, která výborně chutná samotná nebo jako součást cereálních směsí,smoothies, případně domácích čokolád.

Naše 100% kakaové boby jsou sušená semena z plodů kakaovníku Criollo, chuťově nejkvalitnější odrůdy. Kakao se řadí mezi tzv. superpotraviny kvůli vysokému obsahu minerálů, vitamínů, antioxidantů a enzymů. Díky šetrnému zpracování při nízkých teplotách – bez pražení – jsou všechny tyto bohaté látky zachovány. Na lidský organismus má stimulující a povzbuzující účinky. Drcené kakaové boby mají lehce nahořklou chuť.

Kakaové boby jsou základní surovinou pro výrobu kakaového prášku, kakaového másla, čokolád a čokoládových nápojů. Naše kakaové boby jsou pěstovány v BIO kvalitě na kontrolovaném ekologickém zemědělství a díky velmi šetrnému RAW zpracování v nich zůstávají zachovány bohaté nutriční látky, díky kterým bylo kakao nazýváno indiány pokrm Bohů.

100 g kakaových bobů obsahuje celou řadu vitamínů a minerálů. S takovým množstvím dodáte svému organismu mimo jiné i 125 % referenční hodnoty příjmu draslíku, více jak 100 % fosforu, železa a hořčíku a téměř 65 % zinku.

Drcené kakaové boby mají plnou, lehce kořeněnou chuť a vůni a kupodivu nemají výrazně hořkou chuť. Perfektně se hodí do müsli, dezertů, jogurtů, snídaňových cereálií, mléčných nápojů, zmrzlin a podobně.

Průměrné výživové údaje ve 100 g:

Energetická hodnota

2448 KJ

584,8 kcal

Bílkoviny 12,4 g

Tuky

z toho nasycené mastné kyseliny

51,6 g

30,3 g

Sodík 60 mg

Sacharidy

z toho cukry

6,0 g

1,5 g

Vláknina 23,4 g
Vápník 75,3 mg
Železo 3,2 mg
Složení
Množství Složka Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU
Kakaové boby drcené (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Dávkování

Doporučená denní dávka je 10 g.

Balení

250 g

Upozornění

Země původu Peru. Skladujte v temnu, při teplotách 5-15 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 55-65 %.

Další sdělení

V naší nabídce naleznete také další produkty obsahující kakao.

 

Napsat komentář