Zakrývací plachty ochrání váš majetek v jakémkoli ročním období

zakrývací plachta

Za okny panuje třeskutá zima. Mráz dokáže zničit spousty věcí, a tak není od věci ochránit před ním i vlastní majetek. Že nemáte dostatek finančních prostředků na budování dalšího přístřešku? Nevadí, všechno můžete řešit prostřednictvím zakrývacích plachet. Že se takovéhoto řešení bojíte a zdá se vám pouze dočasné a nikterak spolehlivé? Tak to jste na omylu! Zapomeňte na levné druhy, které se při menším větru okamžitě roztrhají! Zvolíte-li vysoce kvalitní zakrývací plachty, máte vyhráno! My se zaměříme na sortiment společnosti Plachty Petr Štěpáník čítající spousty nejrůznějších provedení.

S důrazem na tradici a kvalitutarpaulin-1010734_960_720

Zmiňovaná firma působí úspěšně na trhu již od roku 1995. Disponuje kamennou prodejnou nacházející se v obci Chvalčov zhruba 2 km od Bystřice pod Hostýnem. Své produkty nabízí také v eshopu. Jedná se o plachty vysoké kvality vyznačující se maximální odolností vůči jakýmkoli rozmarům počasí. Typické jsou nejen silnou fólií s tloušťkou pohybující se mezi 0,2 – 0,4 mm, ale i bytelným zdvojeným okrajem protkaným kovovými oky. Upevnění na jakékoli předměty se díky tomu stává mnohem snazší a efektivnější. Vybírat si můžete z několika barev, a to například modré, zelené, bílé či průhledné.

Plachty volte podle charakteru zakrytí

Velmi důležité je při volbě správné zakrývací plachty zejména to, co vlastně potřebujete schovat před mrazem nebo extrémním sluncem či deštěm. Tradičně se využívají zakrývací plachty na stohy, dřevo anebo cokoli jiného, co je třeba rychle ochránit. Na zimu jsou vynikající volbou především autoplachty na míru. V mrazech automobily doslova trpí a ne každému se chce ráno škrábat námrazu nejen z čelního skla. Mnohem jednodušší je sundat autoplachtu a vyrazit. Velmi oblíbené jsou také rozlehlé vagónové plachty schopné zakrýt valník anebo jakoukoli plochu obrovských rozměrů. Ať už potřebujete jakékoli provedení, v pestrém sortimentu společnosti Plachty Petr Štěpáník si jistě vyberete s jistotou vysoké kvality.

Napsat komentář