Jak vybrat dětskou židli?

teddy-bear-1710641_960_720

Máte v plánu koupit dětskou židli, která by vyhovovala potřebám vašeho dítěte? Měli byste se zaměřit na její funkčnost, design a materiál, ze kterého je vyrobena. Jak vaši potomci rostou, mění se i jejich potřeby. Dětské židle patří k neodmyslitelné součásti pokoje nejmenších členů rodiny, proto nelze výběr zanedbat.

Dnešní možnosti nemají chybičku

Pohodlná dětská židle k psacímu stolu je nesmírně důležitá. Židle k jídelnímu stolu hraje v životě dítěte také svou roli. V obou variantách je nutné zamyslet se nad zdravým sezením už od útlého věku. Už batolata potřebují jídelní židličku, aby věděla, kde je jejich místo. Kolem pátého roku je nutné dětem pořídit židli k psacímu stolu. Zde si malují a tvoří svoje výrobky z papíru.detska-zidle-kubus

Do obchodu anebo e-shopu?

Malí školáci potřebují k plnění domácích úkolů prostorný psací stůl a židli s nastavitelnou výškou. Velký důraz je nutné klást i na opěrku zad a područky. V tomto ohledu platí, že při sezení by měly děti mít chodidla vodorovně položená na podlaze. Pakliže jsou vaši potomci příliš malí, vše se dá vyřešit podložkou pod nohy. Nezapomeňte na to, že by měly paže svírat pravý úhel. O to se postarají područky. Kvalitní výrobky si můžete objednat přes osvědčený e-shop. Určitě vás potěší bohatý výběr a skvělé ceny.

Na co si dát největší pozor?

Před výběrem dětské židle dbejte na jednoduché ovládání. Veškeré nastavení by mělo zvládnout dítě samo. V neposlední řadě je nutné dohlédnout na kvalitu nábytku. Dětské židle by měly splňovat přísné předpisy českých norem i EU. Moderní výrobky mají nespočet bezpečnostních prvků, plastové chrániče na kříži anebo praktická ovládací madla. Určitě se zaměřte i na záruku produktu, která by měla činit alespoň tři roky. A rada na závěr. Myslete i na to, aby židle pasovala k psacími stolu. Kombinace rostoucího stolu a židle je nezaplacení.

Napsat komentář