Kosmetické studio v Praze provoní váš den levandulí

lipstick-1531857_960_7201

Zajděte si na kosmetiku, u níž si zároveň skvěle odpočinete a strávíte příjemné hodiny v péči certifikovaných profesionálek, které vědí, co je pro vaši pleť nejlepší. V kombinaci s relaxační hudbou a vůní levandule v prostředí zklidňujících obrazů a snítek čerstvé levandule v květináčích pro vás klasická kosmetická procedura bude zážitkem, pro který se budete rádi znovu vracet.

Kosmetika pro každéhodior-1078712_960_7201

Mezi služby kosmetického studia v Praze 3 patří klasické kosmetické ošetření pleti, krku a dekoltu, vyčištění pleti, mikromasáž očního okolí, ošetření ultrazvukovou špachtlí a galvanickou žehličkou. Nebojte se přijít i s problematickou pletí, zkušená kosmetička pro vás najde ideální řešení, jak s pupínky skoncovat nebo jejich výskyt zminimalizovat. Kromě ošetření akné vám poradí, jakou kosmetiku používat. Salon Lavande poskytuje odborné poradenství v líčení i lekce vizážistiky. Poradí vám, jakou kosmetiku máte používat, abyste docílili toho nejlepšího každodenního efektu obyčejnou každodenní šetrnou péčí. Ze salonu můžete odejít efektně nalíčená pro běžný den i slavnostní večerní akci.

Dejte na dobré reference

Pokud hledáte kosmetický salon, kam se rádi budete vracet pro kvalitu služeb, odpočinek od běžných starostí a přijatelné ceny procedur, nechte si nejprve poradit od svých kamarádek. Ty si pamatují, kde se cítily jako v bavlnce. Aby vám nic neuniklo, pročtěte si také recenze a reference salonů dostupných na internetu. Kam se lidé rádi vracejí, kde vám dopřejí kromě běžných služeb i relaxaci, tam, kde umí pečovat o všechny druhy pleti a vlastní špičkové vybavení, tam to stojí za to vyzkoušet.

Navštivte kosmetické studio Lavande a budete odcházet krásně nalíčené, odpočaté, provoněné jemnou levandulí. Vezměte s sebou i kamarádku, v přátelské atmosféře si procedury užijete dvojnásob a případně i ušetříte na lekci vizážistiky. Nechť vás provází vůně levandule!

Napsat komentář