Zdravější a krásnější díky 2 přístrojům!

model-1210147_640

Zdraví jde ruku v ruce s krásou. Každý z nás musí dbát na svůj zevnějšek a pečlivě se o něj starat. Pro ženy to většinou znamená pravidelně docházet do salonů krásy a podstupovat různé procedury, jako jsou čištění pleti, masáž pro prokrvení pokožky, depilace chloupků a další. Za všechny se draze platí. Neutrácejte zbytečně! Na trhu jsou 2 přístroje, které mají dohromady 8 funkcí a efektně se postarají i o váš působivý vzhled!nexon

Nexon Nail 3v1 pro nádherný vzhled nehtů

Chcete-li působit na své okolí upraveným dojmem, musíte se zaobírat i detaily. Často se zapomíná na úpravu rukou a nehtů. Právě tato část těla je ale nejvíce vystavena očím druhých, takže ji nesmíte opomenout. Za profesionální služby manikérky nemusíte utrácet. Stačí jedna menší investice do speciálního přístroje Nexon Nail 3v1. Tento malý pomocník nabízí hned 3 funkce. Dokonalý tvar nehtů zajistí elektrický pilník na nehty, nástavec na leštění dokáže, že vaše nehty budou zářit zdravím. Hodit se vám bude i výkonná bruska na nehty. Nástavce jsou vysoce výkonné a současně velmi šetrné. Pomohou vyřešit například problém se třepením nehtů.

Multifunkční kosmetický přístroj pro každodenní péči

5v1Pokud potřebujete vyřešit problémy s pokožkou na obličeji, trápí vás černé tečky, nemůžete se zbavit chloupků či vás trápí povadlá kůže, svěřte se do péče přístroje Nexon Beauty 5v1. Nabízí 5 různých funkcí. Přístroj má nástavec, který funguje jako epilátor na obličej. Hravě odstraní silnější i jemné chloupky. Druhý nástavec vám zase nabídne efektivní masáž obličeje. Při ní se pokožka prokrví a posílí. Další nástavec se používá jako dámský holící strojek. Jeho nerezová žiletka a speciální tvar hlavice zajišťují rychlé a bezchybné oholení i problematických partií. Dalším nástavcem do party je bruska na nohy. Tvoří ji váleček s rotací 360°. Snadno se používá a lehce odstraní ztvrdlou kůži na patách a chodidlech.

Oba pomocníky koupíte na xantea.cz. Internetová drogerie nabízí při nákupu nad 1500 Kč dopravu zdarma. Zboží si jednoduše vyzvednete na některém z více než 130 odběrných míst.

Napsat komentář