Ramissio

LOGO Ramissio

Ramissio

LOGO Ramissio

Pokud máte štěstí a narodíte se bez zdravotních komplikací, máte na začátku své životní cesty velkou šanci, že zdraví i zůstanete. Málokdo si uvědomuje, jak úžasným a fascinujícím systémem naše těla vůbec jsou – jak efektivně nakládají s tím, co jim dáme, jak schopně dokáží reagovat na negativní vlivy z našeho okolí a poradit si s nimi. Málokdo si to uvědomuje, protože to všechno náš organismus zvládá většinou nenápadně, bez potíží.

 

Málokdo si to uvědomuje, protože často vnímáme naše těla a jejich funkce jako něco samozřejmého.
Stejně samozřejmé je ale i to, že nejsme dokonalí – jak fyzicky, tak psychicky. Jen ve výjimečných případech se mezi námi najde člověk, který dokáže sám sobě poskytnout dokonalé podmínky pro vlastní existenci, a to obzvláště v dnešní uspěchané době. Proto k našim životům neodmyslitelně patří i slabší chvilky a záleží jen na nás, jak se s tímto faktem dokážeme smířit a jak se k němu postavíme.

 

Žít v rovnováze sám se sebou i svým okolím je jedním ze základních předpokladů spokojeného života. A pevnou součástí cesty k ní je vyvažování všeho negativního pozitivním. Každodenní stres, vyšší obsah látek nevhodných pro tělo, který přijímáme v potravě i ze vzduchu a další nepříjemné vlivy, jimž čelíme – to všechno volá po logické reakci: dělat pro sebe víc a žít s ohledem na sebe sama.

 

Bez názvu-3

 

Rammisio obchod zde


 

Napsat komentář