Prsteny pro štestí a zdravi

vsazovani-kamenu

Prsteny pro štěstí a zdraví

Ke zdravému životnímu stylu patří i pocity štěstí a spokojenosti. Tyto pocity může vyvolávat řada potěšujících věcí, různé dekorační předměty, ozdoby v bytě nebo na pracovním stole. Nejúčinnější ale je, když drobný předmět, který vám přináší pocity spokojenosti a štěstí můžete mít stále u sebe.

Jednou možností jsou různé šperky, prstýnky a drobné ozdoby. Často se pro štěstí nosí na krku různé předměty, které symbolizují šťastné okamžiky nebo události. Zajímavé je také historie různých prstýnků a prstenů, hlavně pak různých použitých drahých kamenů. Zajímavé jsou také snubní prsteny, které pro štěstí nosí řada lidí.

 

Snubní prsteny pro štěstí

Historie snubních prstenů sahá hluboko do historie. V počátcích byly snubní prsteny vyráběny z jednoduchých přírodních materiálů a jejich nošení bylo symbolem požehnání v rodinném kruhu. Při obřadech byla do těchto prstenů vkládána léčivá a ochranná síla, která měla přinés jeho nositeli sílu a zdraví. Snubní prsteny byly také symboly zapojení do kruhu rodiny a do její ochrany.

V léčivé a štěstí přinášející účinky prstenů lidé věří stále. Do těchto léčivých, ale i do snubních prstenů, jsou vkládány drahé kameny, aby se jejich léčivý a ozdravný účinek znásobil. Mezi zdraví prospěšné kamny můžeme zařadit jaspis, safír a různé řady opálů. Všechny tyto kameny se používají při výrobě ozdobných I snubních prstenů.

Zdraví a krása jdou ruku v ruce. K dosažení dobrého zdraví je možno použít řadu různých technik a postupů, třeba i takový, při kterém si dopřejete něco krásného pro oko, třeba prsten nebo i prsten snubní.

 
www.snubni-prsteny-retofy.cz

 

 

Napsat komentář