Erotické masáže pro páry aneb jak se vyhnout rutině ve vztahu

Erotické masáže

Erotické masáže pro páry představují skvělou formu sexuální terapie. V dnešním uspěchaném světě mají starosti každodenního života bohužel negativní vliv i na partnerské vztahy. Dobrým nápadem, jak se vyhnout rutině, je společný zážitek v podobě erotické masáže. Vztah jednak posiluje a okořeňuje, ale může i opravdu pomoci napravit rozbitá či narušená partnerství.

Erotické masáže pro páry: Proč je vyzkoušet?

Masáž je jednou z nejlepších relaxačních technik, která zaručuje, že partnery ponoří do klidného stavu mysli. „Vypnutí“ je pro většinu lidí v dnešní době téměř nemožné, ale díky smyslné masáži lze dojít k naprostému uvolnění. Pokud si nemáme s partnerem co říci nebo vůči němu cítíme vztek, erotická masáž nám pomůže se od těchto negativ oprostit. Pokud máme pocit, že nás partner již nepřitahuje, bude nám na konci masáže připadat více sexy.

Co je erotická masáž?

Jednoduše řečeno, erotická masáž je procedura používající řadu hmatů a pohybů k dráždění našich erotogenních zón, které následně vzrušují naše smysly a probouzejí tělo. Díky specifickým technikám a atmosféře je erotická masáž naprosto uvolňujícím zážitkem, který většinou přirozeně vede k orgasmu. Může být i skvělou předehrou, více se dočtete V TOMTO článku.

Posilovač pouta a důvěry

Nedostatek důvěry je bohužel častou smrtelnou ránou pro mnohé dnešní vztahy. Lidé jsou kvůli sociálním médiím více obezřetní a podezíraví, manželství už nebývá tak posvátné a podvádět je v dnešní době snadné. Větším uměním je ale dokázat si šťastný vztah hýčkat, a to se vším všudy. Přijímat smyslnou masáž znamená plně se odevzdat svému partnerovi, což vyžaduje blízkost a důvěru. Taková masáž je rovněž neuvěřitelně intimní a pomalé a laskavé techniky napomáhají tomu, abychom se cítili milovaně.

Kouzlo smyslných doteků

Masáž s partnerem je skvělým způsobem, jak oživit vztah. Dotyky jedné kůže na druhou stimulují výrobu „drogy lásky“, tzv. oxytocinu, který zvyšuje pocit zamilovanosti mezi dvěma lidmi. Tento silný hormon může být právě tím, co potřebujeme k probuzení pořádné dávky vášně ve vztahu. Zajímá vás, jaké hmaty a techniky pro masáž použít? Inspirujte se ZDE.

5 tipů pro dokonalou erotickou masáž

Prostor pro žhavou masáž bychom měli dopředu připravit, aby byl pohodlný, uvolňující a navodil tu správnou náladu. Co pomůže?

Relaxační hudba

Erotická masáž je především o relaxaci a tento pocit může být zesílen vhodnou uklidňující hudbou, která udržuje nižší krevní tlak a prodlužuje pocit klidu.

Osvětlení

Tlumené světlo a svíčky vyvolávají klidnou a smyslnou atmosféru, je proto vhodné umístit je do místnosti, v níž bude masáž probíhat. Experimentovat lze také s barevnými žárovkami – výměnou obvyklé žárovky za červenou docílíme teplejšího a lechtivějšího odstínu.

Aromatické oleje

Bez olejíčku by masáž nebyla masáží, té erotické můžete dodat kapku šmrncu takovým, který je obohacený o éterické oleje – např. o jasmín, santalové dřevo, ylang-ylang, vanilku nebo skořici. Více o nich zjistíte ZDE. Jejich vůně je tak opojná, že probudí všechny smysly.

Příjemné techniky

Erotickou masáž lze začít klouzáním dlaní po kůži, tzv. třením, příjemné je taktéž hnětení, při němž se svaly jemně hnětou pokrčenými prsty. Krouživé pohyby palců nebo bříšek prstů uvolňují napětí kolem páteře.

Získání inspirace

Párovou erotickou masáž lze v dnešní době navštívit i v mnoha masážních studiích. Od zkušených masérů a masérek se lze v mnohém inspirovat, naučit a techniky později aplikovat i do vlastních erotických hrátek.

Erotická masáž je tedy fantastickým způsobem, jak odhalit naše nejhlubší touhy a znovu objevit ztracenou chemii. Recept pro večer nabitý romantikou je tedy jasný – partner, masážní olej a otevřená mysl. Erotické uvolňující dobrodružství tím může začít!

Napsat komentář