Vyhlídkové lety balónem jsou neotřelým dárkem pro každou generaci

Lety balónem, tandemové seskoky, seskoky padákem

Přemýšlíte o tom, čím obdarovat své blízké a milované v den jejich kulatých narozenin či jiného významného výročí? Pro tuto příležitost je zapotřebí vymyslet něco vskutku originálního, rozhodně si nevystačíte pouze s květinou a bonboniérou. Hitem jsou adrenalinové zážitky, jako jsou lety balónem, seskoky padákem a tandemové seskoky!

Nezapomenutelný zážitek pro každého

Při rozhodování o tom, jaký typ překvapení zvolíte, se zamyslete nad tím, pro koho je dárek určen. Ne každý má totiž kuráž na seskok padákem nebo přímo bungee jumping. Naopak takovým vyhlídkovým letem nikoho neurazíte. Ať tedy hledáte tip pro babičku s dědečkem ke zlaté svatbě, velkolepý svatební dar pro novomanžele nebo chcete mile překvapit svůj milovaný protějšek, vyzkoušejte vyhlídkové lety po celé ČR, určitě nebudete litovat. Let horkovzdušným balónem je překrásný a romantický zážitek, na který se rozhodně nezapomíná. Kdo by se nechtěl vznést k oblakům a tiše pozorovat krajinu, město a historické památky ve zmenšené podobě?

Jak probíhají vyhlídkové lety balónem?

Poukázku na let balónem si můžete zakoupit pouze pro 2 osoby, ale připravte se na to, že se jedná o finančně náročnou variantu. Schůdnější a častěji využívané řešení je zamluvení letu, kde je celkem 5 až 7 osob. Dnes už nemusíte navštěvovat cestovní kanceláře či agentury na zprostředkování zážitků osobně, vyhlídkový let si lze objednat na internetu. Do 5 minut tak můžete mít dárkový poukaz na svém e-mailu připravený. Letět se dá z více než 15 letišť po celé České republice. Kromě klasického letu balónem se nabízí i další možnosti, jako let letadlem, vrtulníkem nebo větroněm. Během své cesty oblaky budete mít možnost vše natočit na kameru či si pořídit jedinečné snímky na fotoaparát. Při letu letadlem je zde pro fajnšmekry zajímavá nabídka doobjednat si samotné řízení letadla, což ještě více umocní tento silný zážitek.

Napsat komentář