Potřebujete koupit něco nového do kuchyně, ale nemáte na to peníze? Máme řešení

Půjčky bez registru

Indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba s grilem, mixér, ostré nože, a to je jen krátký výčet toho, po čem touží každá hospodyňka, která se v kuchyni cítí jako ryba ve vodě. Pokud vás od kuchyně snu dělí pouze peníze, potom pro vás máme řešení. Přestože jste doposud odolávali myčce na nádobí a designové digestoři, pravděpodobně se to s touto exkluzivní nabídkou změní. A zítra už půjdete do elektra, kde necháte tisíce korun.

Určitě znáte hlášku, že sny se mají plnit nejen o Vánocích. Zamyslete se nad tím, po čem všem prahnete, a požádejte si o krátkodobou půjčku.

Pokud u banky nepochodíte

V bankovním sektoru jsou stanoveny poměrně přísné podmínky pro získání půjčky. Pokud tedy nedosáhnete na úvěr v některém bankovním domě, dveře máte otevřené v nebankovním sektoru. Donedávna měly nebankovní půjčky poměrně špatnou pověst, ale to se postupně mění, protože na trhu působí stále více důvěryhodných nebankovních poskytovatelů. Velké oblíbenosti se těší půjčky bez registru a dokládání příjmů, protože u takového druhu produktu společnost nenahlíží do registru dlužníků.

Do registru dlužníků se dostanete snadno

V registru neplatičů jsou uvedeny i osoby, které zpozdily jednu či dvě splátky hypotéky. Občas se stane, že zapomenete zadat variabilní symbol anebo zadáte špatné číslo účtu, a potom splátka z vašeho účtu neodejde. Všimnete si toho pozdě a už jste zařazeni mezi dlužníky. Potom vám už banka žádný další úvěr neposkytne.

Ale naštěstí jakási zadní vrátka nabízí nebankovní firmy, v jejichž produktovém portfoliu najdete půjčky bez registru, půjčky se zástavou vozu a další rychlé půjčky. Ideální model nabízí například společnost ZASTAVUZ, která vám vytáhne trn z paty v okamžiku, kdy zrovna nemáte žádnou finanční rezervu na nákup něčeho do domácnosti.

Napsat komentář