Opravy svěřte odborníkům

detail-1182-nastavba-ibos-s-recyklaci-vody

Čas od času se stane, že máte poškozené potrubí kanalizace nebo vaše odpady potřebují rekonstrukci. Na takovou práci je nejlepší si zavolat odborníky, kteří svojí práci rozumí a mají několikaletou praxi a k dispozici moderní a potřebnou technologii. Když nevyužijete přímo jejich služeb, je vhodné si pořídit profesionálních techniku, která odvede potřebnou práci. Pak už pro vás opravy kanalizace nebudou přítěží či problémem.

Bez zbytečného rozkopání

V současné době jsou moderním a levnějším trendem bezvýkopové opravy kanalizace. Tím pádem se zkrátí doba odstávky kvůli nezbytným pracím. Cena takové zakázky také klesne, protože není potřeba výkopových prací. Jelikož se při nehodě často poškodí jenom část potrubí, mohou pracovníci použít kameru a následně speciální technologie, kdy se dostanou úzkou šachtou přímo k místu poškození. Tam ho potom opraví různými metodami, například pomocí chemie nebo bezešvou vložkou ze skelných vláken.

Nové technologie

Při práci jsou také velmi oblíbená zařízení pro tlakové zkoušky, která bylo navržené tak, aby mohlo testovat armatury a současně výrobky pro plyn, vodu nebo další emulze. Zákazníci si mohou přímo na míru určit, jaké požadavky by zařízení mělo splňovat. Rovnou si můžou také vybrat zařízení pro tlakové zkoušky kanalizace. Vše lze dostat na jednom místě v jednom kufru. Měření se převádí do digitální formy, takže jej lidé mohou sledovat po celou dobu měření. Stejně tak vyčtou z údajů, do jaké míry je potrubí či kanalizace porušeno. Když se potom zjistí pouze znečištění potrubí, lze si objednat samotné zařízení pro čištění kanalizace, které je založené na mechanickém principu. Díky němu se pracovníci dostanou i do těžko dostupných míst. Tato popisovaná zařízení nabízí například společnost IBOS, která má zastoupení v České republice i v dalších čtrnácti zemích.

 

Napsat komentář