Tropická dovolená snů

paradise-2087655_960_720

Léto se pomalu blíží a je nejvyšší čas začít listovat katalogy cestovních kanceláří. Bude to i letos obligátní Chorvatsko? A co zkusit pro změnu nějakou exotiku?

Vyrazte na Maledivy!

Nechte se unést na vlnách Indického oceánu omývajícího břehy Malediv, skutečného tropického ráje. Maledivy jsou malý státeček rozkládající se na souostroví tvořeném devatenácti korálovými atoly, z nichž každý je složen z řady menších ostrůvků. Již svými přírodními podmínkami jako by byly předurčeny k tomu stát se dovolenkovým rájem – ať už pro své bílé pláže, palmové promenády či teplé, mělké moře v barvě azuru, jako vystřižené z plakátů.

maldives-1044370_960_720

Odpočinek i dobrodružství

Ostrůvky na Maledivách bývají skutečně maličké a zpravidla platí, že co ostrov, to jeden hotelový resort. Ubytovat se můžete buď v bungalovech na pláži, doslova pár kroků od moře, nebo přímo v chatkách nad vodní hladinou.

Svou dovolenou na Maledivách můžete od začátku do konce strávit zaslouženou relaxací na lehátku, na výběr však máte i ze spousty sportovních a zážitkových aktivit. Například kurzy potápění, které jsou v některých hotelech dokonce nabízeny zdarma v rámci programu all inclusive – a v prostředí nádherného Indického oceánu jde o skutečně silný zážitek.

Stejně tak můžete podmořský život obdivovat při výletu v lodi s proskleným dnem či při šnorchlování na jednom z menších ostrůvků. A pro milovníky adrenalinu je tady samozřejmě i široká možnost sportovního vyžití, například při surfingu či windsurfingu.

maldives-1729777_960_720

Kde hledat?

Najít ten správný zájezd na Maledivy může být oříšek a vyplatí se vybírat skutečně pečlivě. Portál NewTravel nabízí rychlý a přehledný výběr z katalogů cestovních kanceláří, zároveň srovnává ceny zájezdů a umožňuje vyhledávání podle nejrůznějších parametrů. Nespornou výhodou je i uzavření smlouvy přímo s cestovní kanceláří, díky kterému se vyhnete zdlouhavému a nákladnému zprostředkování. Vaší dovolené na Maledivách tak už nestojí nic v cestě, stačí si zabalit zubní kartáček a vyrazit…

island-987616_960_720

Napsat komentář