Vybavte si kuchyni chytrými pomocníky a získejte až 8 % cashback!

home-1416381_960_720

Základem zdravého životního stylu je vyvážený jídelníček. Vaření jídel je někdy o mnoho složitější, proto je chytré si kuchyni vybavit efektními pomocníky, kteří zjednoduší přípravu a usnadní samotné vaření. Při jejich nákupu se nespoléhejte jen na české obchody. Nabídku mají omezenou, ceny vysoké. Nakupte pohodlně online a získejte za každý nákup až 8 % z ceny zpět. Jak na to?

Miliony produktů za rekordně nízké cenyarchitecture-906736_960_720

Nabídka kamenných obchodů je často omezená na několik desítek produktů. Výhodnější je nákup online, kde si lze vybírat z milionů různých věcí. Nejširší sortiment má aliexpress.com, který umožňuje nákupy z Číny. Stačí si vytvořit uživatelský účet a otevře se vám svět levného nakupování. Nejvíce potřeb do kuchyně nabízí kategorie Kitchen, Dining & Bar. Zboží vyhledáte podle názvu, nebo procházejte jednotlivé produkty podle toho, jak vám je systém nabídne. Je nejvýhodnější hledat nabídky s Free shipping (doprava zdarma). Pomocníkem je tzv. Wish list. Zařaďte si do něj produkty, o které máte zájem, portál vás upozorní ve chvíli, kdy na ně bude poskytována sleva.

Peníze zpět díky Tipli.cz

Abyste z každého nákupu dostali až 8 % zpět, využijte český portál Tipli.cz. Na něm si také vytvořte účet a následně pokračujete na aliexpress.com. Díky Tipli.cz získáte až 8 % zpět (jiné portály také nabízí cashback, ovšem jen 4 až 5 %). Peníze z nákupu se budou hromadit na online účtu, který si lze kdykoliv vybrat a peníze využít podle libosti. Portál eviduje dalších více než 250 obchodů, u kterých lze také využít cashback.

RADA: Pokud budete chtít nakupovat vánoční dárky, začněte s tím co nejdříve. Doprava z Číny může trvat až 6 týdnů, pošta bude mít před Vánoci tradičně napilno. Čím dříve nakoupíte, tím větší jistotu, že zboží dorazí včas, budete mít.

Napsat komentář